Om Helene Høimyr

Jeg heter Helene Høimyr og utdannet muskelfysiolog, personlig trener, kostveileder, spinninginstruktør, og snart lektor med opprykk.

BRIMI_sunn&sprek-9856Jeg er veldig interessert i kroppens fysiologi både på det mikroskopiske, men også på det helhetlige nivået, og er opptatt av at trening og aktivitet bør være en naturlig del av hverdagen til absolutt alle. Dette ønsker jeg å hjelpe DEG med!

Utetrening Fornebu tilbyr personlig trening en til en, i par, eller i liten gruppe, enten utendørs eller hjemme hos kunden. Jeg instruerer også utendørs mammatrening hver uke der barnevognen er med, og fokuset er på å bygge opp kroppen etter graviditet og fødsel. I tillegg starter jeg opp med bootcamp på kveldstid der øktene er tøffe, men passer for alle.

Alle er velkomne på trening med meg, uansett form og treningserfaring. Jeg legger opp treningen og tilpasser etter deltakernes nivå, og leder dere gjennom øktene med fokus på mestring, utførelse, treningsglede og selvsagt effektivitet!

Trening handler om å presse seg selv litt mer enn vi egentlig ønsker, tørre å prøve nye øvelser og aktiviteter, kjenne at kroppen blir sterkere, raskere og mer utholdende, men også å forstå hvorfor vi gjør de ulike bevegelsene.

Enten du er med på gruppetimene, eller ønsker å trene alene med meg, kan jeg love alle en skikkelig god start på veien mot bedre form, bedre helse og en god treningvane!

Hvem er jeg?

Etter snart 10 år i treningsbransjen har jeg blitt mer og mer opptatt av å formidle en enkel og effektiv treningsfilosofi. Trening trenger ikke å være vanskelig eller kreve mye utstyr, det gjelder bare å ha motivasjon, være kreativ og faktisk gidde å gjennomføre en planlagt treningsøkt.

Min treningshverdag er variert og jeg er innom tung styrketrening, trening med kroppsvekt, utetrening, og løping hver uke. Men jeg vet at kroppen har godt av enda mer fokus på bevegelighet, så dette er et mål jeg har for 2016.

Som gym- og naturfagslærer på videregående skole har jeg en aktiv hverdag, og ønsker at folk i alle aldersgrupper kan finne gleden ved å bevege seg, og kanskje til og med ha lyst til å lære litt mer om kroppen vår.

Ta kontakt med meg på mail hh@kunnskapsriktrening.com, så tar vi en prat og kjører en prøvetime om du har lyst!

Utdannelse

Msc Muskelfysiologi, Universitetet i Oslo

Bsc Molekylærbiologi, Universitetet i Oslo

Personlig trener, Norges idrettshøyskole

Kostveileder, Norges idrettshøyskole

Årsenhet psykologi, Universitetet i Oslo

Årsenhet biologi, Universitetet i Gøteborg

Praktisk pedagogisk utdannelse, Universitetet i Oslo, ferdig våren 2016

Kurs

Spinninginstruktør, SATS-skolen

Kettlebells, Norges idrettshøyskole

Foto: Svein Brimi

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s