Mammatrening høsten 2016- Tyvstart denne uken!

Mammatreningen fortsetter selvsagt denne høsten, og til og med i samarbeid med Elixia Fornebu! Jeg gleder meg veldig til denne treningshøsten med nye mammatreninger hver uke!Mammatrening_sommer

Treningsøktene blir som før, jeg er instruktør, og alle mammaer som vil være med på trening er velkomne. Den eneste forandringen blir at de som er medlemmer hos Elixia Fornebu får treningen til medlemspris, altså litt rimeligere enn ikke-medlemmer. Mer info om priser, timeplan osv kommer så snart det er på plass.

Les om tidligere treningsøkter og se bilder HER og HER.

Mammatreningen holdes utendørs hele året (Flyttes inn om gradestokken viser kaldere enn-10 grader av hensyn til de små). Treningen passer for alle uansett form (oppstart 6 uker etter fødsel av hensyn til nasjonale retningslinjer om trening etter fødsel), og tilpasses underveis til ulike behov. Med eller uten barnevogn.

«Treningsøktene har vært godt tilpasset på individnivå, allsidig, og utfordrende. Både styrke og kondisjon har blitt bedre» Deltaker mammatrening våren 2016. Les flere omtaler HER.

Les mer om instruktør Helene Høimyr HER.

Fordi alle detaljer rundt samarbeidet ikke er i boks helt enda vil vi tyvstarte med mammatreningen allerede denne uken!

Onsdag 3. + 10. august kl.10.30-11.15.

Oppmøte på Festlassen i Nansenparken.

Pris; 150 kr pr treningsøkt betales kontant eller med Vipps ved oppmøte.

Påmelding til hh@kunnskapsriktrening.com minimum kl. 24 dagen før.

HÅPER VI SEES!

Legg igjen en kommentar