Om mammatrening

Mammatrening for ALLE!

Treningsøktene i 2016 kommer selvsagt til å holdes utendørs, uansett vær. De vil tilpasses etter behov og vil passe for alle mødre som er hjemme i permisjon, eller som har mulighet til å trene på dagtid uten barn.

Babyen må være 6 uker gammel, og jeg anbefaler alle å ha sjekket både magemuskler og bekkenbunnsmuskulatur før oppstart (dette er ikke et krav, men mange kjenner seg tryggere på å starte med trening igjen om dette er gjort).

Hver økt har fokus på å trene opp kroppen etter graviditet og fødsel, og vil inneholde elementer fra styrketrening, utholdenhetstrening, balanse, bevegelighet, koordinasjon og spenst (etterhvert). Alle øvelsene kan tilpasses den enkeltes form.

Mammatrening er en sosial avtale hver uke der du møter andre mødre i permisjon, med eller uten barnevogn. Det er rom for bleieskift, amming, lek og gråt, og jeg som instruktør har gjerne en på armen og en vogn som skal trilles.

Treningsøktene kjøres på dagtid på mandager. Oppmøte på Festplassen i Nansenparken.

Oppstart 11.januar.

To nivåer- NB settes opp ved behov i april!

Mammatreningen i 2016 vil deles opp i to nivåer, dette for at dere som deltakere får trent i en gruppe med mødre på samme treningsnivå og/eller alder på babyen. Du velger selv hvilket nivå du ønsker å delta på.

Det vil altså kjøres to påfølgende grupper med trening, om det er nok påmeldte til hver av gruppene.

Nivå 1:

Baby fra 6 uker-4 mnd, eller mor som ønsker å bruke mammatreningen til å komme i gang med trening, bygge opp formen igjen og ønsker ekstra veiledning under treningen.

Nivå 2:

Baby fra 4 mnd og oppover. Mor som er vant til å trene fra før graviditet, under graviditet og har gjerne startet opp med trening på egen hånd før deltakelse på mammatreningen.

Begge nivåer blir selvsagt tett fulgt opp og veiledet underveis. Og det er mulig å teste ut ett nivå for så å bytte etter en periode til neste nivå.

Er du/dere en barselgruppe, en gjeng venninner eller fedre i permisjon er det bare å ta kontakt om dere ønsker å avtale private timer.

NB:

Om det måles kaldere enn -10 grader på Fornebu mandag morgen (før kl 08.00) vil økten flyttes til dagen etter, altså tirsdag kl. 13.15. Dette gis det beskjed om på facebokgruppen Utetrening Fornebu! Dette er av hensyn til babyene. 

hh@kunnskapsriktrening.com

Reklamer

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s