Mammatrening i 2016

Hva skjer med mammatreningen etter nyttår? Mange har spurt meg om dette, og jeg kan med stor glede fortelle at mammatreningen med meg fortsetter selvsagt i 2016.

Etter to sesonger med ukentlige utetreninger for nybakte mødre her ute på Fornebu gleder jeg meg til å fortsette etter nyttår igjen.

Det er 3 økter igjen av årets sesong, så om du ønsker å bli med allerede nå er det bare å sende en mail til hh@kunnskapsriktrening.com. Disse tre øktene kjøres på mandager kl.10.30-11.15 ut november, oppmøte på Festplassen i Nansenparken.

Mammatrening for ALLE!

Treningsøktene i 2016 kommer selvsagt til å holdes utendørs, uansett vær. De vil tilpasses etter behov og vil passe for alle mødre som er hjemme i permisjon, eller som har mulighet til å trene på dagtid uten barn. Babyen må være 6 uker gammel, og jeg anbefaler alle å ha sjekket både magemuskler og bekkenbunnsmuskulatur før oppstart (dette er ikke et krav, men mange kjenner seg tryggere på å starte med trening igjen om dette er gjort).

Treningsøktene kjøres på dagtid på mandager, tidspunkt kommer! Oppmøte på Festplassen i Nansenparken.

Oppstart håper jeg blir så tidlig som mulig etter januar, dette kommer an på vinteren og føret i parken.

To nivåer

Mammatreningen i 2016 vil deles opp i to nivåer, dette for at dere som deltakere får trent i en gruppe med mødre på samme treningsnivå og/eller alder på babyen. Du velger selv hvilket nivå du ønsker å delta på.

Det vil altså kjøres to påfølgende grupper med trening, om det er nok påmeldte til hver av gruppene.

Nivå 1:

Baby fra 6 uker-4 mnd, eller mor som ønsker å bruke mammatreningen til å komme i gang med trening, bygge opp formen igjen og ønsker ekstra veiledning under treningen.

Nivå 2:

Baby fra 4 mnd og oppover. Mor som er vant til å trene fra før graviditet, under graviditet og har gjerne startet opp med trening på egen hånd før deltakelse på mammatreningen.

Begge nivåer blir selvsagt tett fulgt opp og veiledet underveis. Og det er mulig å teste ut ett nivå for så å bytte etter en periode til neste nivå.

Klippekort og månedspris!

Det vil også denne sesongen bli tilbudt både klippekort og månedspris på trening, og drop-in er mulig ved avtale på mail.

Les mer om de ulike utetreningsmulighetene med meg HER.

Les mer om trening og graviditet, og trening etter fødsel.

Følg med for informasjon om oppstart, tider og andre spreke nyheter fremover!

Send meg gjerne en mail på hh@kunnskapsriktrening.com.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s